Toggle Nav

Vlieringtrappen

Vlieringtrappen nodig? Houten vlieringtrap type 1300 is direct leverbaar. Compleet met raveelbak. 3-delig, en compact.
Meer informatie

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Vlieringtrap Novoferm 1300
    Vlieringtrap Novoferm 1300
    € 296,45
    Levertijd: 2 werkdagen

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vlieringtrappen

Vlieringtrappen

Zoekt u vlieringtrappen? Een trap naar zolder maak je eenvoudig met een vlieringtrap (vlizotrap). Wij hebben een houten vlieringtrap op voorraad: de Novoferm type 1300. Dit is een kwalitatie hoogwaardige trap van Novoferm en is voorzien van een antislipprofiel op de treden. De trap wordt geleverd inclusief afgewerkte vurenhouten raveelbak. In de raveelbak zijn hefarmen en trekveren gemonteerd. Deze zorgen voor een correcte balancering en voor het sluiten van het luik. Deze vlizotrap ligt in gesloten toestand, door de vouwconstructie volledig op het luik, zodat er geen zwenkruimte benodigd is!

Novoferm 1300 houten trap

De Novoferm type 1300 is uitgevoerd met een verplichte trapboomvergrendeling ter verhoging van de veiligheid. De vlieringtrap wordt compleet voorgemonteerd geleverd met als resultaat een snelle en probleemloze montage. Tevens wordt de trap geleverd in een transparante folieverpakking, zodat schade (bijv. door transport of vocht) tot een minimum wordt beperkt.

Kopen

De vlieringtrap Novoferm 1300 is direct leverbaar. Deze houten vlizotrap is geschikt voor een maximale plafondhoogte van 280cm. Koop hem door onderstaande link aan te klikken.

Koop hier de Vlieringtrap Novoferm 1300.

Vlieringtrap plaatsen

Wilt u weten hoe een vlieringtrap te plaatsen? Bekijk de onderstaande montage video. Hierin wordt het plaatsen van vlieringtrappen uitgelegd.

VELUX

Trespa® platen en montage toebehoren

Keralit gevelbekleding en dakranden

Svedex binnendeuren

Fermacell platen

Rockwool isolatie